Mijn meisjesdroom stopt…

Een verhaal met een traan en een lach…

Dinsdag maakte ik via de nieuwsbrief bekend dat mijn eerste meisjesdroom: mijn eigen kledingwinkel, na 7,5 jaar STOPT! Door samenloop van meerdere omstandigheden heb ik besloten om mijn huurcontract niet te verlengen en om (voor nu) te stoppen met LEV!

Ik zal helaas zelf niet meer tot het einde in de winkel kunnen staan, want zoals de meesten van jullie al weten ben ik zwanger!! Mijn tweede meisjesdroom die is uitgekomen…
Dit brengt naast mijn tranen een hele grote glimlach op mijn gezicht! Ik hoop jullie natuurlijk nog zo lang mogelijk te zien en daarna ga ik genieten van mijn verlof, familie, vrienden en het allermooiste wonder dat nu nog in mijn buik zit…

Overweldigend hoeveel lieve mailtjes, kaartjes en appjes ik al op de nieuwsbrief heb gehad en mensen die gelijk in de winkel langs kwamen met lieve woorden! Dit doet mij heel erg goed en ben hier enorm dankbaar voor!! 

Ik wil iedereen via deze weg ook heel erg bedanken voor dit mooie avontuur!! Hoe, waar en wanneer jullie mij terug gaan zien, wordt vervolgd…
Deze winkel zal in ieder geval nog tot MEI open zijn en er zullen zowel nog nieuwe dingen als leuke acties aankomen!

Liefs Vivian